Premies zonneboiler

zonneboiler

Een zonneboiler aanschaffen is vaak niet goedkoop. Een zonneboiler kan al snel meer dan 2000 euro kosten, en afhankelijk van de efficiëntie van het systeem en het aantal zonnecollectoren kan dit al snel veel meer worden.

Premies voor een zonneboiler kunnen echter deze kosten behoorlijk reduceren, namelijk in de vorm van een korting op uw belastingaanslag. Onlangs werd de premie voor de plaatsing van een zonneboiler zelf verdubbeld door de Vlaamse overheid! De premie wordt vaak toegekend aan de hand van groenestroomcertificaten.

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de zonneboiler bij een erkend bedrijf aan te schaffen en deze door hen te laten installeren, waarna u de factuur voor de zonneboiler en de werkzaamheden op kan voeren als investering in groene duurzame energie op uw belastingaangifte. Daarom is het belangrijk dat u de zonneboiler laat installeren door professionele installateurs want zij kennen de werking van een zonneboiler en u hebt dan recht op een premie.

premie zonneboilerDe premies voor een zonneboiler kunnen interessant zijn, mede omdat u hiermee uw zonneboiler in aanzienlijk kortere tijd terugverdient, waarna u alleen maar geld gaat verdienen aan een zonneboiler door de gratis energie welke deze opwekt voor de verwarming van water.

Een zonneboiler is altijd een goed idee om aan te schaffen, mede omdat conventionele boilers nogal prijzig kunnen zijn als het gaat om stroomverbruik. Een zonneboiler maakt gebruik van de gratis zonne-energie die de hele dag door beschikbaar is.

En in de wintertijden als het weer echt compleet rot is en de zonneboiler niet genoeg kan opwarmen, hebben deze vaak een systeem waarmee er gewoon elektriciteit wordt gebruikt om het gebrek aan warmte op te vangen. Zo zit u nooit zonder warm water! 

Verwant met Premies zonneboiler:

Werking zonneboiler
Prijs zonneboiler
Verdubbeling premie zonneboiler
Boiler op zonne-energie
Installatie zonneboiler
Rendement zonneboiler
Offertes zonneboiler
De prijs van zonneboilers
Zonneboiler biedt u gratis warm water

Vergelijk prijzen van energiebesparende maatregelen en doe meteen voordeel:

Prijzen zonnepanelen

Prijzen zonneboilers

Prijzen warmtepompen

  • Partners
  • Handige links

Ecoportaal op Youtube

Goedkope verwarming - laagste prijzen voor goedkope verwarming.

Verwarming

Zonnepanelen installatie

Vochtproblemen oplossen