Prijs warmtepomp

Er zijn verschillende soorten warmtepompen te koop. Het type warmtepomp is bepalend voor de prijs van een warmtepomp. Een lucht/ luchtwarmtepomp is het goedkoopste in de aanschaf maar heeft ook de minste mogelijkheden.

Voor sommige warmtepompen is het noodzakelijk dat er graafwerkzaamheden moeten plaatsvinden. Graafwerkzaamheden voor de installatie van een warmtepomp zorgen voor een hogere kostprijs van een warmtepomp.

Premies voor de aanschaf van een warmtepomp

Als u een warmtepomp gaat aanschaffen komt u in aanmerking voor premies. De premies voor de aanschaf van een warmtepomp brengt de kostprijs van een warmtepomp aanzienlijk omlaag.

Uw netbeheerder geeft een premie voor de aanschaf van een warmtepomp. Ook is het mogelijk dat u van de gemeente in de plaats waar u woont een premie voor de aanschaf van een warmtepomp krijgt. Informeer goed over alle premies waarvoor u in aanmerking komt.

Offertes aanvragen voor warmtepompen

Een warmtepomp is een goede investering en verhoogt de waarde van uw huis. Om een goed overzicht van de prijzen van warmtepompen te krijgen kunt u offertes gaan aanvragen. Vergelijk e offertes goed om zo de juiste keuze te maken.

Voor meer informatie over warmtepompen en voor de prijzen van warmtepompen vraag hier vrijblijvend offertes aan.

Verwant met Prijs warmtepomp:

Warmtepomp kosten
Werking warmtepompen
Warmtepomp
De prijs van een warmtepomp
Offertes warmtepompen

Vergelijk prijzen van energiebesparende maatregelen en doe meteen voordeel:

Prijzen zonnepanelen

Prijzen zonneboilers

Prijzen warmtepompen

  • Partners
  • Handige links

Ecoportaal op Youtube

Goedkope verwarming - laagste prijzen voor goedkope verwarming.

Verwarming

Zonnepanelen installatie

Vochtproblemen oplossen