Prijs zonneboiler

Een zonneboiler is een uitstekende manier om gebruik te maken van zonne-energie. Het opwarmen van de boiler gebeurt met een adequaat systeem volledig gratis en u kan door gebruik te maken van een zonneboiler veel geld besparen op de energierekening.

Een zonneboiler met een zonnecollector systeem is daarbij ook nog eens groene energie, dus u voorkomt door gebruik te maken van een zonneboiler onnodige vervuiling van het milieu. Hoewel dit als alleen maar voordelen klinkt zonder nadelen, is het echter helaas zo dat er ook een nadeel kleeft aan zonneboilers; ze zijn namelijk niet gratis. Een zonneboiler kan flink duur zijn.

Er zijn echter verschillende manieren om de aanschaf van een zonneboiler en een zonnecollector goedkoper te maken. U zou de zonneboiler en de zonnecollector zelf kunnen maken, waarbij u een oude conventionele boiler opkoopt om gebruik te maken van de onderdelen zoals het voorraadvat. Om een zonneboiler zelf te maken, moet u natuurlijk wel op de hoogte zijn van de werking van een zonneboiler.

prijs zonneboiler

Een andere manier is om gebruik te maken van de premies die er zijn als ondersteuning om gebruik te kunnen maken van groene energie. De subsidie bestaat uit een korting op uw belastingen die u aan het eind van het jaar moet betalen. Onlangs werd de premie voor de plaatsing van een zonneboiler zelfs verdubbeld door de Vlaamse overheid. 

Wenst u meer informatie over de prijs van een zonneboiler? Ga dan naar Zonneboilersite.be en vergelijk offertes van zonneboilers

Ontvang nu gratis offertes voor zonneboilers

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Heeft u zonnepanelen op het dak?*
Bericht
   
 

Verwant met Prijs zonneboiler:

Werking zonneboiler
Premies zonneboiler
Verdubbeling premie zonneboiler
Boiler op zonne-energie
Installatie zonneboiler
Rendement zonneboiler
Offertes zonneboiler
De prijs van zonneboilers
Zonneboiler biedt u gratis warm water

Vergelijk prijzen van energiebesparende maatregelen en doe meteen voordeel:

Prijzen zonnepanelen

Prijzen zonneboilers

Prijzen warmtepompen

  • Partners
  • Handige links

Ecoportaal op Youtube

Goedkope verwarming - laagste prijzen voor goedkope verwarming.

Verwarming

Zonnepanelen installatie

Vochtproblemen oplossen