Warmtepomp kosten

Hebt u vaak te maken met een hoge energiefactuur? Dan kan het interessant zijn om na te gaan of duurzame energie niet voordeliger uitkomt. De installatie van een warmtepomp in uw woning is een duurzame investering. Zo kan u op een goedkope manier uw woning verwarmen. 

warmtepompVerwarmen met een warmtepomp is natuurlijk ideaal, een goede warmtepomp installatie verbruikt tot wel de helft minder energie als een hoog rendement verwarmingsketel op gas. De kosten voor een installatie met een warmtepomp kunnen echter nogal tegenvallen.

Een goed warmtepomp systeem voor een gemiddelde woning, wat ook inhoudt dat de radiatoren vervangen moeten worden voor zogeheten LTV radiatoren, kan al snel richting de 15000 tot 20000 euro gaan kosten. Voor veel mensen is deze investering helaas niet haalbaar.

Als u echter een nieuwe woning laat bouwen, dan kan het echter wel zeer interessant zijn om een warmtepomp systeem aan te laten leggen. De kostprijs van de warmtepomp is dan beduidend minder omdat het hele systeem dan makkelijk in het huis geïntegreerd kan worden.

Informeer bij de specialist naar de mogelijkheden van warmtepompen en LTV systemen. Zij kunnen u haarfijn uitleggen hoe het systeem het beste werkt en hoe u dit systeem het beste in uw nieuwe woning kan toepassen om zo flink op de verwarmingskosten te kunnen besparen.

Het kan ook interessant zijn om uw energieverbruik van uw woning te berekenen. Zo komt u snel te weten waar de grote energieverbruikers zitten in uw woning. 

Ontvang nu gratis offertes voor zonnepanelen

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Nieuwbouw of renovatie?*
Vloerverwarming aanwezig?*
Wat is uw verbruik?*
Bericht
   
 

Verwant met Warmtepomp kosten:

Werking warmtepompen
Warmtepomp
De prijs van een warmtepomp
Offertes warmtepompen
Prijs warmtepomp

Vergelijk prijzen van energiebesparende maatregelen en doe meteen voordeel:

Prijzen zonnepanelen

Prijzen zonneboilers

Prijzen warmtepompen

  • Partners
  • Handige links

Ecoportaal op Youtube

Goedkope verwarming - laagste prijzen voor goedkope verwarming.

Verwarming

Zonnepanelen installatie

Vochtproblemen oplossen